Florentino Perez: Savršena sezona; Mbapea smo već zaboravili 1EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Real Madrid je osvajanjem Lige šampiona, zaokružio sezonu na savršen način. „Kraljevski klub“ je po 14. put postao najbolji u Evropi, a Florentino Perez, predsednik kluba, bio je preponosan na urađeno u Parizu.

„Srećni smo i spokojni. Svi smo radili cele sezone da bismo mogli da dođemo do situacije kao što je ova koju imamo, što je fenomenalno. Ove godine smo imali generalno dobru sezonu, igrali smo protiv najtežih rivala i savladavali ih jednog za drugim. Zaslužili smo Ligu šampiona, to je rezultat igrača, trenera i i navijača. Ovi igrači su zaraženi navijačima i videli smo neke utakmice koje nećemo lako zaboraviti“, utisci su Pereza posle finalnog meča.

Prvi čovek Madriđana deo izlaganja posvetio je Karlu Anćelotiju, stručanjaku koji je samo ove seozne sa Realom osvojio Primeru i Ligu šampiona.

„Ančeloti ima veliki uticaj na uspeh koji smo ostvarili. Ukoliko je četiri puta osvojio Ligu šampiona znači da ima nešto . Sjajan je trener koji poznaje psihologiju igrača. Odlično poznaje Real Madrid i odlično poznaje fudbal“, iskren je španski biznismen.

Novinari su Pereza pitali i za nedolazak Kilijana Mbapea u Real.

„Real će uvek raditi na tome da ima najbolje igrače, ali Mbape je već zaboravljen, ništa se nije desilo, Real je imao savršenu sezonu i to je zaboravljeno pitanje. Danas nema Mbapea, postoji samo fenomenalna utakmica Real Madrida“, naveo je Perez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari