(VIDEO, FOTO) Utakmica finala ABA lige između Zvezde i Partizana počela sa pola sata zakašnjenja, incidenti publike se nastavljaju, nervoza i čarke i na parketu 1Foto: Starsport

Početak finalne utakmice ABA lige između Crvene zvezde i Partizana kasnio je pola sata zbog incidenata koje je napravila publika u „Pioniru“.

Nakon upozorenja službenih lica meč je ipak počeo, ali se odvija u nenormalnim uslovima, jer su navijači nastavili sa  ubacivanjem predmeta na teren.

(VIDEO, FOTO) Utakmica finala ABA lige između Zvezde i Partizana počela sa pola sata zakašnjenja, incidenti publike se nastavljaju, nervoza i čarke i na parketu 2
Foto: Starsport

Košarkaši crno-belih su u jednom trenutku ponovo otišli do svoje klupe, čak su želeli da napuste teren, ali ih je trener Željko Obradović vratio nazad, pa je posle kraćeg prekida duel nastavljen.

Atmosfera sa tribina prenela se i na teren, pa je posle grubog faula Kampaca nad Egzumom Argentinac zaradio nesportsku ličnu grešku, a potom je došlo i do čarki između Martina i plejmejkera crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari