Miloš Vazura odgovorio tehničkom direktoru Crvene zvezde: Marin zna nešto što niko na svetu ne zna, Partizan će se boriti za titulu 1Miloš Vazura. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

 

Generalni sekretar Partizana Miloš Vazura bio je iznenađen kada je saznao da je tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin izjavio da će crveno-beli „svakako biti šampioni“ na kraju prvenstva.

Vazura tvrdi da će borba za titulu biti neizvesna, pogotovo zato što crno-beli trenutno imaju četiri boda prednosti u odnosu na večitog rivala.

– Drago mi je što Marko Marin zna nešto što niko na svetu ne zna. Partizan je trenutno četiri boda ispred Crvene zvezde i mi ne znamo da li ćemo da budemo prvaci. Ali, vredno ćemo raditi i boriti se za titulu. Gledamo samo prvu sledeću utakmicu i tako ćemo se boriti do kraja prvenstva. Niko ne može unapred da kaže da će da bude šampion, biće ovo neizvesna borba – izjavio je Vazura za MaxBet Sport.

Da podsetimo, Marin je gostujući danas u jutarnjem programu televizije Prva saopštio da će Zvezda i ove godine osvojiti titulu.

– Mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju – izjavio je tehnički direktor Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari