Gde i kad možete gledati Crvenu zvezdu protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona? 1foto Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu G grupe u sredu uveče dočekuju Jang Bojs u utakmici koja je biti ili ne biti kada se radi o snovima srpskog šampiona da „prezimi“ u najelitnijem klupskom fubalskom takmičenju na tlu Evrope.

U prvom kolu izabranici Baraka Bahara doživeli su poraz na „Etihadu“ od Mančester sitija rezultatom 3:1, ali se nisu osramotili.

Jesu aktuelni prvaci Evrope imali više od igre, ali je Zvezda golom Bukarija vodila sa 1:0 na poluvrmenu.

Ipak u drugom delu meča je sve došlo na mesto, pošto su Erling Haland, Hulijan Alvarez i Rodri pokazali zašto toliko vrede na fudbalskom tržištu, kao i da je novac uložen u njihovo dovođenje prava investicija.

Ipak, Zvezda ne treba da očajava, Siti je prvi favorit grupe, pa možda i čitave Lige šampiona za osvajanje „ušatog“ pehara i zna se da se niko u Evropi neće naigrati fudbala na „Etihadu“.

Zato sva pažnja izabranika izraelskog stručnjaka mora biti usmerena na večerašnju utakmicu u kojoj će biti pod imperativom pobede.

U goste im dolazi predstavnik Švajcarske koji je u prvom kolu poražen kod kuće od Lajpciga sa 3:1.

Ekipa iz Berna dolazi u Beograd osokoljena pobedom nad Grashopersom minulog vikenda u domaćem šampionatu i sa željom da u Beogradu osvoje bod ili bodove.

Srpskom šampionu neće biti lako jer je utakmica protiv „večitog“ rivala odložena zbog Dana žalosti, a taj bi duel možda i najbolje pripremio srpskog predstavnika u najelitnijem kluskom evropskom takmičenju za ono što ga ga čeka u sredu uveče.

Ipak, bilo kako bilo crveno-beli će morati hrabro da istrče na teren i uz podršku svojih navijača potraže prvu evropsku pobedu ove jeseni.

Utakmica između Crvene zvezde i Jang Bojsa počinje u sredu u 21 čas, a možete je direktno gledati na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premijum 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari