Trener Crvene zvezde najavio duel sa Jang Bojsom: Moramo da pobedimo, ovo je meč koji može da preokrene sezonu 1foto (BETAPHOTO/Marko Metlas)

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas da cele ekipa „jedva čeka“ meč protiv Jang Bojsa i da želi da obraduje navijače pobedom.

„Drago nam je da igramo kod kuće, pred našim navijačima. Imaćemo ogromnu podršku. Jedva čekamo meč i da obradujemo naše navijače pobedom“, izjavio je Bahar.

Crvena zvezda će sutra dočekati Jang Bojs od 21 čas, u meču drugog kola Lige šampiona.

„U poslednje vreme nismo imali dobre rezultate kao na početku sezone, posebno u domaćem prvenstvu. Liga šampiona je nešto drugo. Moramo da pobedimo i verujem da ćemo igrati dobro“, dodao je on.

„Igraćemo pred 50 hiljada ljudi i želimo to da iskoristimo. Da zajedno sa njima stignemo do pobede. Ako dobro uđemo u meč pobedićemo“, rekao je Bahar.

U prvom kolu Zvezda je u Engleskoj poražena od Mančester sitija sa 1:3.

„Teško je igrati protiv Sitija. Ovaj meč će biti potpuno drugačiji. Imamo prednost domaćeg terena i cilj je da igramo ofanzivnije“, dodao je on.

Bahar je rekao i da su svi igrači spremni za sutrašnji duel.

„Verujemo u sebe. Znamo šta treba da radimo. Ova utakmica može da promeni celu sezonu, ali ne želimo da igramo pod pritiskom. Želimo da iskoristimo taj pritisak u pozitivnom smislu“, izjavio je trener crveno-belih.

On je rekao i da u sutrašnjem duelu „nema favorita“ i da će „sitni detalji odlučiti ishod meča“.

Fudbaler Zvezde Mirko Ivanić je izjavio da ekipa „vredno i odgovorno radi“ i da se „dobro pripremila“ za meč protiv Jang Bojsa.

„Za ovo se spremamo celo leto. Sutra će biti spektakl, osećamo to već sad, cela ekipa jedva čeka da meč počne“, rekao je Ivanić.

Ivanić je bio u Zvezdi i 2019. godine kada su crveno-beli eliminisali Jang Bojs u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Drugačije je nego 2019. godine. Ekipe su drugačije. Nadam se da sam opasniji nego 2019, i nadam se da će kao i uvek ekipa da izbaci pojedinca“, rekao je Ivanić.

„Dobro smo se pripremili i uz navijače možemo do pobede. Sutrašnji meč može da nam preokrene sezonu i da nam da vetar u leđa za nastavak“, zaključio je Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari