Fudbaler crno-belih demantovao da je govorio o očajnoj situaciji u klubu: Nije istina da sam se pokajao što sam došao u Partizan 1Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Patrik Andrade demantovao je da je u Intervjuu za medije iz Azerbejdžana govorio o lošoj situaciji u kojoj se nalazi klub iz Humske.

U objavi na svom Instagram nalogu vezni fudbaler citirao je delove iz intervjua, a zatim objasnio da su njegove reči pogrešno prenete.

„Pre dolaska u Partizan zvali su me uz reči da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovde i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, Drugim rečima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije“.

„Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogrešio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput“, piše u Intervjuu za koji Andrade tvrdi da nije tačan.

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva je zatim dodao da je veoma srećan u Beogradu.

„Pre svega moram da kažem da se užasno osećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovde kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima“, objasnio je vezni igrač crno-belih, a zatim dodao.

„Tačno je – loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim“, napisao je Andrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.