Fudbaleri Crvene zvezde imaće ogromnu podršku protiv Jang Bojsa; prvog dana prodato 3.400 pojedinačnih karata 1foto:Starsport

Na Itihadu su se fudbaleri Crvene zvezde uverili da će za bodove u Ligi šampiona ove sezone objektivno moći da se bore najpre protiv Jang Bojsa. Da su i navijači svesni toga pokazuje i podatak da je prvog dana prodato čak 3.400 pojedinačnih karata za duel sa švajcarskim šampionom.

Crvena zvezda je prvo u prodaju pustila pakete karata za mečeve Lige šampiona, bez uslova članstva, a zatim je odlučila i da navijačima omogući da kupe pojedinačne ulaznice.

Da je odluka imala smisla videlo se odmah po puštanju karata za duel sa Jang Bojsom 4. oktobra u 21 čas. Naime, samo u prvom danu, Zvezda je prodala 3.400 ulaznica što bi trebalo da znači da će sve karte biti rasprodate za meč sa šampionom Švajcarske.

Karata još uvek ima, ali je tempo prodaje odličan, i imajući u vidu da je do utakmice ostalo još deset dana, treba očekivati „Rajko Mitić“ ispunjen do poslednjeg mesta. Karta za severnu i južnu tribinu košta 3.500 dinara, istočna je 7.500 dinara, a zapadna 8.500. Svaki navijač može da kupi najviše četiri karte.

Paketi za sva tri duela protiv Jang Bojsa (4. oktobra), Lajpciga (7. novembra) i Mančester Sitija (13. decembra) i dalje su u prodaji, a mogu se kupiti po ceni od 10.000 dinara za Sever i Jug, 21.500 Istok i 24.500 Zapad. Oni koji se odluče za kupovinu putem interneta ostvaraju pravo na 500 dinara nižu cenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari