Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za novu sezonu 1Foto: Predrag Milosavljević / STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, a šef stručnog štaba Vladan Milojević je na raspolaganju imao 26 fudbalera.

Na spisku su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Piter Olanjinka, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

„Usled reprezentativnih obavezama na Evropskom prvenstvu, sa ekipom nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, dok su Miloš Degenek, Adam Avdić i Vladimir Lučić povređeni. Ekipi će se naknadno priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva i Šerif Endiaje“, preneo je klub.

Zvezda će letnje pripreme odraditi iz dva dela, a prva destinacija je Zlatibor na kom ćemo biti od 19. do 29. juna. Tamo će odigrati jednu utakmicu, a rival će biti Mladost iz Lučana – 28. juna.

U drugom delu priprema, Zvezda će od 2. do 13. jula boraviti u Sankt Peterburgu. Tamo će odigrati tri kontrolne utakmice, a imena protivnika će biti naknadno objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari