Fudbalske aktuelnosti sa juga Srbije: Šampioni treniraju u Vranju, Surduličani u Antaliji 1Foto: V. Ristić

Ekipa jesenjeg prvaka države u Futsalu KMF Vranje će kompletne pripreme do starta prvenstva 12.februara odraditi u ovdašnjoj sportskoj hali.

– Mi smo sa ekipama FON i Loznice, podelili sa po 22 boda prvo mesto nakon jesenjih devet utakmica i to nas obavezuje da i na proleće pokažemo da naši rezultati nisu slučajnost – kaže za portal Danas trener Vranjanaca Goran Jović.
Vranjanci ulaze u prolećni deo prvenstva bez jednog od najboljih igrača Aleksandra Janjića, koji je prešao u konkurentski tim Loznice.
Supreligaš iz Surdulice, tim Radnika posle prve faze priprema odrajađene kod kuće otputovao je na dvonedeljne pripreme u tursko letovalište Antaliju.
Kako je najavljeno Radnik će u Antaliji imati četiri kontrolna meča. Već 24.februara igraće protiv ruske ekipe Krila Sovjetov. Tri dana kasnije protivnik će im biti ekipa Bruk iz Poljske. Prvog dana februara Radnik će igrati protiv Kolosa iz Ukrajne a 4.protiv ekipe Arda iz Bugarske.
Surduličane od 12.februara kada startuje prolećna deonica u Super ligi Srbije očekuje borba za beg iz zone rizika od ispadanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari