Gavrilović: Imperativ pobeda nad Himkijem, na bilo koji način 1Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je danas da je imperativ pobeda nad Himkijem u Evroligi na bilo koji način.

„Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene, osvojili smo i dva trofeja Evrokupa i radujem se utakmici sa bivšim glavnim trenerom Kurtinaitisom. Ali, na terenu nema prijateljstva, mnogo nam je važna ova utakmica i pobeda u njoj, svesni smo dobrog momentuma i poslednjih rezultata Himkija, ali pred našim navijačima pobeda je imperativ i to na bilo koji način“, rekao je Gavrilović u najavi utakmice.

Zvezda će sutra dočekati Himki u petom kolu Evrolige.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac kazao je da njegovu ekipu čeka utakmica protiv tima koji je u dobrom ritmu.

„Nećemo imati puno vremena da se spremimo za ovu utakmicu, ali su isti uslovi za obe ekipe. Himki igra dobro ove sezone, zna se da ih predvodi Šved, ali to je tim koji je ispunjen odličnim igračima na svim pozicijama. Doveli su Mozgova, Jerebka, Jovića, što govori o njihovim ambicijama ove sezone. Mi sa druge strane moramo da budemo konstantni, jer nas je to dosta koštalo u nekim prethodnim utakmicama. Uz veliku podršku sa tribina ali i našu energiju na parketu možemo do rezultata“, kazao je Davidovac.

Utakmica Crvena zvezda – Himki igraće se u četvrtak od 19.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari