Generalni direktor Partizana tvrdi: Severina nema osnova za raskid ugovora, biće kažnjen ako se ne vrati 1Miloš Vazura. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Partizana Ksander Severina napustio je Beograd zbog neisplaćenog novca na ime bonusa za potpis ugovora, ali generalni direktor crno-belih Miloš Vazura tvrdi da Holanđanin nema osnova za raskid ugovora.

„Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom“, poručio je Vazura.

Ovo je čak četvrti slučaj u poslednje dve godine da igrači Partizana bez najave, praktično preko noći, napuštaju tim, a prethodno su to učinili Takuma Asano, Nemanja Jović i Fuseni Dijabate.

Sa njima Partizan još uvek vodi sporove, ali se nijedan nije vraćao u Beograd nakon odlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari