Generalni menadžer Bajerna tvrdi da srpski reprezentativac ostaje u klubu iz Minhena: Ognjen Jaramaz neće preći u Partizan 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Generalni menadžer Košarkaškog kluba Bajern Marko Pešić demantovao je za Sport klub informacije da će Ognjen Jaramaz ovog leta preći u Partizan.

On je dodao i da će Vladimir Lučić ostati u klubu iz Minhena, iako još uvek nije poznato na koje će igrače u sledećoj sezoni računati novi trener Pablo Laso.

– Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sledeću sezonu, a Lučić na još dve sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine nemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom. Siguran sam da ćemo imati određeni fejs-lifting, ali koliko će promene biti i koja ćemo pojačanja dovesti – trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promena – izjavio je Pešić za Sport klub.

Ognjen Jaramaz je nastupao za crno-bele od 2019. do 2021. godine, a o prelasku u klub iz Minhena se dogovorio neposredno pre nego što se Željko Obradović vratio u Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari