Gensek Novog Pazara: Ne treba da budemo kažnjeni 1Foto: STARSPORT

Da li su bile pogrešne insajderske informacije, dobijene iz drugih superligaških sredina, ili je Novi Pazar javnim izražavanjem bojazni od nameštanja njegove utakmice sa Napretkom uspeo u nameri da ova bude pod specijalnom lupom javnosti i kao takva teža za štelovanje rezultata, tek za tih prekjučerašnjih 90 i kusur minuta u Kruševcu nije se desila nijedna sporna sudijska greška na štetu kluba iz raške oblasti.

– Ne osećamo se izigranim od strane prijatelja van Novog Pazara, jer su nam iz dobrih namera preneli saznanja da bismo na toj utakmici mogli biti uskraćeni za fer suđenje. Međutim, zbog toga što su takve sumnje ispale neosnovane, odmah posle utakmice smo se izvinili Fudbalskom savezu Srbije, za kog nismo ni imali dilemu da nema veze sa mogućim nameštanjem. Izvinili smo se i celoj javnosti, jer smo je uznemirili saopštenjem, kog su mediji preneli kako im je odgovaralo. Lično imam potrebu da se javno izvinim i mom, nadam se još uvek, prijatelju Danilu Grujiću. Pokazao je zašto nosi sudijski znak FIFA- kaže za Danas generalni sekretar Novog Pazara, Fikret Međedović, uveren da klub nema zašto da bude provučen kroz najavljeni disciplinski postupak fudbalskih organa.

– Nismo nikoga imenom i prezimenom osumnjičili da će nam s namerom napraviti štetu protiv Napretka, samo smo izrazili sumnju da tako nešto može da se desi. Ne treba da budemo kažnjeni – kaže prvi operativac kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari