Golman Partizana mora na operaciju: Kao da me poterao neki maler 1Foto: Logo

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će golman Nemanja Stevanović morati na operaciju ramena zbog povrede koju je zadobio na jednom od treninga tokom priprema u Beleku.

Iz Partizana su naveli da je, posle konsultacija sa vrhunskim stručnjacima u oblasti ortopedije, zaključeno da je operacija neophodna.

„Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler… Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge“, rekao je Stevanović, prenosi klub.

On je naveo da je nezgodno rotirao ruku na treningu i da mu je „ispalo“ rame.

„Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo“, rekao je Stevanović.

On se vratio u Beograd pet dana pre povratka ekipe.

„Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija“, rekao je golman Partizana.

On je rekao da je po dolasku u Beograd uradio test na korona virus, da je negativan i dodao da će se vrlo brzo znati kada će na operaciju.

„Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren, a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu. Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo“, zaključio je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari