Goran Dragić se seli u Njujork Nikse 1Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Iako se nadao prelasku u Dalas Mavse kako bi se pridružio prijateljima Luki Dončiću i Igoru Kokoškovu, Goran Dragić će, izvesno, karijeru nastaviti u Njujork Niksima. Naime, do kraja roka za trejd (22.00) Toronto Reptorsi, Niksi i Lejkersi mogli bi da dogovore razmenu igrača prema kojoj bi Dragić otišao u Njujork.

Kako prenosi Majkl Skoto sa Hupshajpa, Lejkersi, Toronto i Niksi spremaju razmenu igrača do kraja roka za trejd.

Put Los Anđelesa trebalo bi da krenu tek nedavno pristigli Kem Rediš iz NJujorka (stigao u trejdu iz Atlante Houks) i Alek Burks. Niksi bi za uzvrat trebalo da dobiju pikove, ali i Gorana Dragića kome je, praktično propao prvi deo sezone, s obzirom na to da nije ni igrao u Reptorsima.

Dragić ima ugovor u tekućoj sezoni vredan 19.400.000 miliona evra i dogovor sa Torontom da od novembra ne nastupa za klub dok ne pronađe novu sredinu.

Repotorsi bi mogli još i najbolje da prođu u ovoj razmeni, s obzirom na to da bi redove Toronta pojačali Tejlen Horton Taker iz Lejkersa, odnosno Nerlens Noel iz Njujorka.

Postoji mogućnost da u trejd bude uključen i Kendrik Nan, kojeg uz Horton Takera i pikove druge runde Lejkersi već neko vreme nude širom lige.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari