Bogdan Obradović: Novak je napravio glupe greške

Izbalansiran stav

Ostavite komentar


  1. Da je pametan da nikada vise ne ode tamo ni turisticki! Imace najvise GS titula i bez te bizarne drzave.

  2. Ovo je veliko iskustvo za Djokovica i sada bi trebao da dobro razmisli ko su njegovi savetnici.On treba sada da se okrene ka budućnosti a ne da upadne u malo gradjanske spletke.On dobro zna gde su napravljene greske i zao mu je zbog toga .
    Ovo su sve kreirali njegovi maloumni savetnici.

  3. Da je vakcinisan ne bi imao nikakvih problema.Samo glupi Srbi misle da su izuzetak i da mogu protiv celog sveta iako su mnogo puta doziveli udaranje glavom u zid.Pa ni Novak nije izuzetak.

  4. Dobio je zabranu na tri godine. Napravio je mnogo mnogo gresaka. Sada neka se vakcinise I fokusira na ostale grend slemove. Ili Neka se pozdravi sa karijerom.

  5. Posle svega Novak je gubitnik. Ovo je veliki -za njega. Nikada ne može prestići Federera i Nadala zbog učinjenih gluposti.

  6. Mislim da najveći pritisak i probleme Novaku pravi njegov nepromišljeni otac. Mogu da zamislim kako mu je!

  7. Ovaj bolje da mu ne drzi stranu posto je jasno da mu svaki put zavuce niski udarac. Provaljen si druze, a verovatno i placen da to radis.

  8. Sve ovo će proći, život teče dalje. Najstrašnije id svega je što je ljudima postalo normalno da prime vakcinu samo da bi mogli da putuju, sede u kafani, rade…..

Ostavite komentar


Sport

Švjontek osvojila titulu u Madridu 10

Švjontek osvojila titulu u Madridu

Prva teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek osvojila je večeras titulu na mastersu u Madridu, pošto je posle tri seta pobedila Arinu Sabalenko iz Belorusije 7:5, 4:6, 7:6 (9:7).

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.