Gordan Petrić najavio da neće voditi Partizan u derbiju sa Crvenom zvezdom 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da „ima osećaj“ da ne bi trebalo da vodi ekipu na predstojećem 169. večitom derbiju.

Nakon što su crno-beli na svom stadionu osvojili samo bod (1:1) u današnjoj utakmici protiv Radničkog 1923, Petrića su pogodile izjave nekih igrača posle utakmice.

– Ako me pitate nešto, ako imam osećaj, a možda je taj osećaj, da me ne vara, ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu.

Možda i ovih 4 dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem – rekao je trener crno-belih.

On je dodao da još uvek nije razgovarao sa upravom kluba.

– Sad vam kažem ono što mi je osećaj posle utakmice, pošto ste me pitali. Može da bude šok terapija i da se pomere neke stvari – izjavio je Petrić.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u petak 3. marta (19.00) na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari