Gradonačelnik Vranja bez odgovora na prozivke „vlasnika“ Dinama 1Foto: fkradnickinis.rs

Predsednik i trener Dinama Dragan Antić „Recko“ nastavio je svoj „lični obračun“ sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije (FSS), sudijama Super lige, novinarima u sredini u kojoj radi, a poslednji na „meti“ našao se i visoki funkcioner FSS i predsednik Fudbalskog regiona Istočne Srbije (FSRIS) Novica Tončev.

Antić je u izjavi za „Spoetski žurnal“ ne govoreći da je član Srpske napredne stranke (SNS) direktno optužio gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića takodje člana naprednjaka i gradskog većnika za sport Nenada Djordjevića iz iste stranke.

– Najveći problem su Milenković i Djordjević, koji po svim pitanjima žele da unište Dinamo – izjavio je Antić za jedan sportski beogradski dnevnik. Predsednik i čelnik Dinama, koji je do sada imao više „incidentnih situacija“ sa sudijama, i zvaničnim licima FSS, novinarom Danasa, obrušio se i na Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnik, prozivajući neimenovane ljude da navodno „Surduličani svim silama pokušavaju da nas izbace iz Super lige, pogotovu u situaciji „oni ili mi“ – prenosi beogradski dnevnik.

Tokom današnjeg dana gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, kao i većnik za sport nisu odgovarali na pozive novinara Danasa da prokomentarišu aktuelna dogadjanja, koja se ne odnose samo na sport već i „kompletno stanje“ u naprednjačkoj stranci u Vranju. Antić se u izjavi za „jedini medij koji ga podržava“, kako ocenjuju navijači kluba iz Vranja žestoko obrušio na „gradske funcionere pozivajući se na glavnog šefa (Aleksandra Vučića – prim V.R.) navodeći da će Vranje dobiti stadio od 8.000 gledalaca, kao i da će od novembra Dinamo umesto u Surdulici igrati na stadionu Kompanije Jumko“.

– Antić štiti deo rukovodstva grada na čelu sa poslanikom Bulatovićem i poziva se na „šefa“ stranke Vučića. Videćemo ko će pobediti – potvrdio je za Danas izvor blizan Gradskom odboru SNS u Vranju, koji bi „trebalo narednih dana da se izjasni povodom ovakvih izjava čelnika jednog od više sportskih kolektiva u gradu“.

Oglasio se Upravni odbor Radnika iz Surdulice navodeći da će „javno saopštiti dugovanja Dinama za odigrane utakmice na Gradskom stadionu u Surdulici“.

Novica Tončev, predsednik Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije (FSRIS) bio je ogorčen ovakvim stavom predsednika i trenera Dinama, i za Danas je najavio „detaljnu analizu odnosa izmedju dva klubsa Dinama i Radnika“.

– Neću dozvoliti nikakvo ponižavanje fudbalske javnosti na jugu Srbije, koja prepoznaje ko je ko, a ko samoga sebe naziva „tvrdoglavom mazgom“ – izjavio je za Danas, Tončev.

Predsednik i trner Dinama Dragan Antić „Recko“ u fudbalskoj javnosti Srbije, a i šire poznat je po „aferama privodjenja i hapšenja zbog sumnje za nameštanje utakmica u Nemačkoj“ , o čemu u medijima postoji ne serijal tekstova(Blic, Vranjske).

Antićev lik osvanuo je  na naslovnoj strani,i  medjuvremenu ugašenog nedeljnika „Novine Vranjske“, pod naslov „Iz X u zatvor“.

Predsednik i trener Dinama, predvodi klub u kome on obavlja dve funkcije, njegov mladji sin je sportski direktor, a stariji kapiten tima. U medjuvremenu Dinamo je dobio za sponzora MTS Srbije, a u klupskom budžetu participira i gradski budžet sa odredjenom količinom novca, čime je Antić ne zadovoljan, što je potvrdio i u izjavi za sportski dnevnik iz Beograda.

Fudbalski klub Dinamo se u debitantskoj sezoni Super lige Srbije (PSL) nalazi na poslednjem mestu sa sedam osvojenih bodova. Svoje utakmice kao domaćin igra na Gradskom stadionu u Surdulici zbog ne postojanja uslova na dva postojeća stadiona u Vranju za odigravanje zvaničnih utakmica u nacionalnom šampionatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari