Gvardiol vredi 100 miliona evra, a vozi se u starom "Fijat puntu" (FOTO) 1Foto: EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Joško Gvardiol bio je jedan od najboljih igrača Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru, s kojeg se vratio s bronzanom medaljom.

Osim na terenu, 20-godišnji štoper oduševio je i izvan njega. Na doček u svoj Novigrad stigao je u starom „Fijat puntu“, a fotografije su stigle i do poznatih stranih medija.

„Hrvatskog štopera žele dovesti Čelsi, Mančester Siti, Totenhem i Mančester Junajted, a on se vozi u starom, polupanom Fijat Puntu“, piše o Gvardiolu britanski tabloid San.

„Ljudi ga zbog toga obožavaju. Komentarišu da je skroman dečko te da i oni voze takve, skoro 20 godina stare automobile“, San.

O Gvardiolovom dočeku piše i belgijski RTL, koji se priseća kako je hrvatski štoper u ključnoj utakmici grupne faze zaustavio Romelua Lukakua.

„Gvardiol je vodio Hrvatsku do svjetske bronze, a neće vam ni Romelu Lukaku reći suprotno. No kad je stigao kući, Gvardiol se vozio sa svojim ocem u malom, sivom Fijat Puntu. On je dokaz da i nogometne zvezde mogu biti skromne“, piše belgijski RTL.

Stigla je ova priča i do Italije. Kalčomerkato piše kako je Gvardiol zvezda koja vrijedi 100 milijuna eura, a vozi se u skromnom „Fijat puntu“.

„Gvardiol je bio prava zvezda na Svetskom prvenstvu“, navode Italijani.

„U svoj je Novigrad na proslavu stigao kao nekad Arturo Vidal, koji je svojevremeno dolazio na treninge s Fijat Pandom. Lajpcig trlja ruke jer Gvardiola žele Real Madrid, Mančester Siti, Totenhem, Čelsi i Mančester Junajted, koji su spremni za njega ponuditi 110 miliona evra“, piše Kalčomerkato.

Gvardiol vredi 100 miliona evra, a vozi se u starom "Fijat puntu" (FOTO) 2
Foto: Screenshot/Sun.uk

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari