Gvardiola: Težak protivnik, od 180 minuta, bili su bolji poslednjih 25 1 EPA-EFE/Tiago Petinga

„Patio“ je Mančester siti poslednjih 25 minuta revanša četvrtfinala u Madridu. Atletiko ih je pritisnuo, stvarao šanse ali na kraju nije uspeo da nadoknadi minus iz prvog susreta u Engleskoj (1:0). Pep Gvardiola, menadžer Sitija, delovao je zadovoljno posle meča u kojem je viđeno i nešto veće koškanje pred samu završnicu duela.

“ U drugom poluvremenu oni su bili bolji od nas. U prvom smo imali šanse, ali generalno mi smo u polufinalu i to smo zaslužili posle ove dve utakmice. Protivnik je bio dosta težak. Svi timovi iz Lige šampiona koji dođu ovde su veoma teški. Primamo malo golova, ali u drugom poluvremenu su bili bolji. Od 180 minuta, oni su bili bolji u poslednjih 25″, stava je Pep Gvardiola.

Menadžer Sitija objasio je da su pred revanš imali problema sa povređenim igračima.

„Bili smo u velikoj nevolji sa povredama. Ne možemo da zaboravimo da smo pre tri dana imali težak meč. Igrati sa Liverpulom pa gostovati ovde je prilično teško. Ne znam šta će se destiti u narednih nekoliko nedelja.  Slavićemo jer je to tek treći put u istoriji da siti igra polufinale Lige šampiona“, poručio je trener Sitija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari