Ernandeza odvajaju od supruge 1EPA-EFE/Alessandro di Marco

Stara sudijska kazna komplikuje bračni život fudbalera Bajerna, kome preti šestomesečni zatvor.

Defanzivcu Bajerna, Lukasu Ernandezu, izrečena je zatvorska kazna u trajanju od šest meseci zbog kršenja zabrane prilaska Ameliji Ljorente, dodeljene pre dve godine.

Ništa neuobičajeno kada su u pitanju fizički napadi na partnere, međutim specifičnost ovog slučaja je to što je u pitanju njegova sadašnja supruga i što je izrečenu meru prekršio dok su zajedno i uz obostrano dobrovoljan pristanak putovali u Madrid, 2017. godine.

Nekoliko meseci pre toga je i došlo do žučne rasprave u vezi tada nevenčanog para, posle čega je ona sa lakšim telesnim povredama odvedena u bolnicu a njemu zabranjeno da joj se približava, tj oboje obavezani na (po) 31 sat društveno-korisnog rada.

Posle izvesnog vremena su razmenili bračne zavete i krenuli na sporan avionski let, a kako je nadležni Sud odbio žalbu Francuza na dobijenu kaznu došao je dan za naplatu nepoštovanja iste.

Dvadesetpetogodišnji reprezentativac Francuske i skupo plaćeni standardni defanzivac nemačkog velikana sada pokušava da obori i novu sankciju španskog suda, do tada ima obavezu da se sledećeg utorka pojavi pred istim, a onda će imati 10 dana da svojevoljno ode iza rešetaka.

 

 

 

 

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Ernandeza odvajaju od supruge”

  1. U Srbiji ubiju premijera i poslije po njenom glavnom gradu prikpljaju potpise za pustanje ubice.To je ta razlika u postovanju i sprovodjenju prava i zakona.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.