Ernandeza odvajaju od supruge 1EPA-EFE/Alessandro di Marco

Stara sudijska kazna komplikuje bračni život fudbalera Bajerna, kome preti šestomesečni zatvor.

Defanzivcu Bajerna, Lukasu Ernandezu, izrečena je zatvorska kazna u trajanju od šest meseci zbog kršenja zabrane prilaska Ameliji Ljorente, dodeljene pre dve godine.

Ništa neuobičajeno kada su u pitanju fizički napadi na partnere, međutim specifičnost ovog slučaja je to što je u pitanju njegova sadašnja supruga i što je izrečenu meru prekršio dok su zajedno i uz obostrano dobrovoljan pristanak putovali u Madrid, 2017. godine.

Nekoliko meseci pre toga je i došlo do žučne rasprave u vezi tada nevenčanog para, posle čega je ona sa lakšim telesnim povredama odvedena u bolnicu a njemu zabranjeno da joj se približava, tj oboje obavezani na (po) 31 sat društveno-korisnog rada.

Posle izvesnog vremena su razmenili bračne zavete i krenuli na sporan avionski let, a kako je nadležni Sud odbio žalbu Francuza na dobijenu kaznu došao je dan za naplatu nepoštovanja iste.

Dvadesetpetogodišnji reprezentativac Francuske i skupo plaćeni standardni defanzivac nemačkog velikana sada pokušava da obori i novu sankciju španskog suda, do tada ima obavezu da se sledećeg utorka pojavi pred istim, a onda će imati 10 dana da svojevoljno ode iza rešetaka.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari