Htela ga Zvezda, međutim Banjac TSC-u produžio vernost 1foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda ga je silno želela, do poslednjeg sata zimskog prelaznog roka nije odustajala, međutim TSC nije hteo da pusti Mihajla Banjca. Navodno, talentovani fudbaler imao je ponude i praške Slavije, odnosno Anderlehta, ali je ostao veran klubu iz Bačke Topole. Ne samo to, Banjac je rešio i da produži ugovor sa superligašem do leta 2024.

Informaciju o produžetku saradnje pustio je sam klub na svojoj zvaničnoj stranici na internetu.

„Naš klub je ponosan što smo produžili ugovor sa sjajnim mladim igračem koji je svojim kvalitetom, odgovornim ponašanjem i odnosom prema radu to zaslužio. Za Banjca su, u nedavno završenom zimskom prelaznom roku, ozbiljno bili zainteresovani Crvena zvezda i još neki strani klubovi poput belgijskog Anderlehta i češke Slavije, ali TSC je uspeo da ga sačuva u svojim redovima“, navode u klubu.

Pretpostavka je da je ovim potezom klub samo želeo da podigne obeštećenje pred letnji prelazni rok, s obzirom na to da će se Crvena zvezda, ali i praška Slavija sigurno vratiti na tržište i ponovo pokucati na vrata TSC-a.

Banjac je u dosadašnjem toku Superlige nastupio je 25 puta, dao šest i namestio pet golova.

„Mihajlo Banjac je do sada za TSC postigao 13 golova, a ove sezone je vodeći strelac kluba. Svi u stručnom štabu su uvereni da će i u narednom periodu pružati podjednako dobre partije poput one na meču sa Crvenom zvezdom, na kojoj je proglašen za igrača utakmice i da će ekipa sa njim ostvarivati dobre rezultate kako do kraja ove, tako i u narednim sezonama“, istakli su u TSC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari