Huligani prekinuli zvanično predstavljanje novog trenera ljubljanske Olimpije (VIDEO) 1Albert Rijera. Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Navijači Olimpije upali su na konferenciju za medije na kojoj je predstvljen novi trener kluba iz Ljubljane Albert Rijera i poručili mu da podnese ostavku.

Rijera je na klupi slovenačkog prvoligaša zamenio Roberta Prosinečkog, kojem je uprava kluba dala otkaz pre nekoliko dana.

Nakon što su huligani upali u prostoriju u kojoj je održano predstavljanje novog trenera, Španac se udaljio, ali je nešto kasnije izjavio da neće otići iz Olimpije.

„Nikad u životu nisam video ono što sam video u Sloveniji, a to je da navijači uđu u salu za medije. Otišao sam sa konferencije za medije jer nije bilo više sportskih pitanja. Dobio sam mnogo poruka od prijatelja i poznanika iz Španije, ali moram da kažem da se nisam uplašio nijednog momenta“, izjavio je Rijera za madridsku „Marku“, a zatim dodao:

 


„Ne žale se oni na mene, izgleda da su ljuti zbog otkaza koji je dobio Robert Prosinečki. Žale se menadžmentu kluba i predsedniku, a ja sa tim nemam veze“.

Rijera je u Olimpiju došao iz Galatasaraja, gde je radio kao pomoćni trener.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari