Hvang: Da pobedom protiv Radničkog napravimo uvertiru za Jang Bojs 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang rekao je danas da jedva čeka da zaigra pred domaćim navijačima i pozvao ih da dođu na utakmicu protiv niškog Radničkog i naprave lepu uvertiru pred duel protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona.

„Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine“, rekao je Hvang za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu od 18.05 niški Radnički, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

„Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu“, rekao je Hvang.

Hvang je naveo da zna da svi govore samo o predstojećoj utakmici Lige šampiona protiv Jang Bojsa, ali je istakao da je domaće prvenstvo važno i da njegova ekipa mora da bude na visini zadatka.

„Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs… Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku“, rekao je on.

Hvang je dodao da se sjajno uklopio u tim i da su ga svi prihvatili na najbolji mogući način.

„Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje“, zaključio je Hvang.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari