I Pavlović odleteo na Kipar 1EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Partizan u zadnji čas prijavio poslednjeg novajliju za mečeve sa AEK-om.

Andrija Pavlović će ipak biti u konkurenciji za duel u Larnaki, 4. avgusta, odnosno revanš 11. avgusta u Beogradu, pa je danas otputovao sa ostatjom ekipe na Kipar.

Crno-beli su početkom nedelje licencirali igrače na koje trener Ilija stolica računa u trećem kolu kvalifkacija za Ligu Evrope, ali su posle dogovora sa iskusnim napadačem iskoristili pravo da naknadno dopišu još jedno ime na spisak poslat Evropskoj fudbalskoj federaciji.

Dvadesetosmogodišnji špic je pre nešto više dve nedelje završio saradnju sa Brondbijem i posle dve godine postao slobodan u izboru nove sredine, međutim tadašnji sportski direktor Ivica Iliev i ostatak upravo nisu ga hteli u završnici akcija svog tima, iako su im nuđene usluge povremenog reprezentativca u selektorskoj eri Slavoljuba Muslina.

U međuvrmeenu su se predomislili, pa je Andrija Pavlović potpisao ugovor na 24 meseca i postao sedmi novajlija ovog leta, tokom kog je Humsku napustilo čak 14 prvotimaca iz prošle sezone, sa sve trenerom Aleksandrom Stanojevićem, na čije je mesto postavljen Ilija Stolica.

Pavlović je u Srbiji nosio dres Čukaričkog, Milicionara, Rada i BASK-a, dok je u inostranstvu igrao za bečki Rapid, Kopenhagen i kiparski APOEL.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari