Ignjatović nije zadovoljna spustom: Cilj je da se spremim za alpsku kombinaciju 1Foto: Press služba Olimpijskog komiteta Srbije

Srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da nije zadovoljna svojim skijanjem na današnjoj trci spusta na Zimskim olimpijskim igrama, ali je istakla da joj je glavni cilj bio upoznavanje staze i priprema za alpsku kombinaciju.

„Uspela sam da odskijam ovako težak i izazovan teren na nivou koji je daleko od onoga što ja mogu, za šta sam sposobna i što sam do sada pokazivala. Moram da održim glavu gore. Ja sam rekla da je sve ovo upoznavanje staze i da je moj cilj da se spremim za alpsku kombinaciju“, rekla je Ignjatović, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Nevena Ignjatović zauzela je 30. mesto na današnjem spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Ona je olimpijsku stazu odvezla u vremenu od 1:40,73.

„Činjenica je da sam danas bila veoma spora. Naravno da sam želela bolje, ali danas sam imala dve ogromne greške uz malo veći otpor vetra u prsa. Sutra ću odmoriti i spremiti se za četvrtak i alpsku kombinaciju“, dodala je Ignjatović.

Ignjatović sledeći nastup u Pekingu ima za dva dana kada će voziti alpsku kombinaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari