Ilija Stolica menja kompletan stručni štab: Luka Jevtović treniraće brata Marka 1foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto

Ilija Stolica imenovanjem na mesto šefa struke Partizana planira da u velikoj meri promeni stručni štab i osveži ga proverenim imenima, odnosno ljudima u koje ima ogromno poverenje. Četvorica stručnjaka radiće sa fudbalerima Partizana, a interesantno je to da će Luka Jevtović trenirati rođenog brata Marka.

Mozzartsport je detaljno predstavio novi stručni štab Partizana.

Jevtović je stručnjak koji godinama već sarađuje sa Ilijom Stolicom. Javnost je mogla da ga upozna i kao analitičara tokom Svetskog prvenstva u Rusiji kada je svoje opservacije prezentovao na Javnom servisu.

Luka je rođeni brat Marka Jevtovića, zadnjeg veznog fudbalera Partizana koji se zimus vratio u Humsku.

On će biti zadužen za analizu kako rivala Parnog valjka, tako i pojedinačnih izdanja aktuelnog kadra.

Neminovna je i rokada na mestu trenera golmana; dosadašnjeg Nemanju Jovšića zameniće Miljan Vesić koji je sa Stolicom sarađivao u Voždovcu, Olimpiji i Vojvodini, kao i mladoj reprezentaciji Srbije.

Osim njega, u Partizan će doći i Goran Sretenović koji sarađuje sa Stolicom još iz perioda kada su zajedno radili u selekciji do 15 godina.

Četvrti čovek koga dovodi Stolica je Predrag Božić iz Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, uz napomenu da njegov angažman neće biti stalan, već će s vremena na vreme biti uz prvi tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari