Ivan Obradović: Nisam još uvek za penziju 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povrede su ga pratila tokom karijere; i poslednji mandat u Partizanu protekao mu je u zdravstvenim problemima zbog kojih se, na kraju i rastao sa voljenim klubom. Uprkos tome i činjenici da je u 34. godini života, Ivan Obradović ne namerava da se profesionalno penzioniše.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, dolaskom Ilije Stolice na mesto šefa struke Partizana, nije obnovio saradnju sa crno-belima.

U kratkom razgovoru za Mozzrt Sport, otkrio je da ne namerava da se profesionalno penzioniše, kao i da se nakon poslednjih operativnih zahvata oseća dobro i spremno za nove izazove u kairjeri.

„Srećan sam što sam imao priliku da ponovo nastupam za klub u kojem sam ponikao i koji volim, ali još mi nije vreme za penziju. Odmorio sam se sa porodicom, oporavio od svega i spreman sam za još koju sezonu. Nadam se u inostranstvu. Samostalno treniram, osećam se odlično i verujem da još mogu da doprinesem na terenu“, poručio je Obradović.

Obradović je ponikao u Partizanu, za seniore je debitovao davne 2007. U kairjeri je još nastupao za Zaragosu, Mehelen, Anderleht i varšavsku Legiju, iz koje se ponovo vratio među crno-bele.

Dres nacionalnog tima nosio je u periodu od 2008. do 2018.

U protekloj sezoni je za Partizan odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima i upisao po gol i asistenciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari