Ivanović: Mali razmak između dve utakmice nije najveći problem 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas mali razmak između dve utakmice ne vidi kao najveći problem, već činjenicu da njegov tim očekuje meč protiv dobre ekipe Studentskog centra.

„Situacija je slična kao i pred naš prvi susret. Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe“, rekao je Ivanović, prenosi klub.

„Rekao sam i prilikom najave prve utakmice da imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada i tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet“, dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde manje od 24 časa posle teške utakmice sa Barselonom, odradiće trening oporavka u Beogradu gde ih već sutra očekuje utakmica 22. kola protiv ekipe Studentskog centra.

„Očekuje nas zaista dobra ekipa, pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu“, rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić.

Utakmica Crvena zvezda – Studentski centar igra se sutra od 19.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari