"Izrežirana priča o povredi": Iz Italije stiže teška optužba na račun srpskog fudbalera 1EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Karmine Espozito tvrdi da je Juventus deo iste „ujdurme“.

Nekadašnji fudbaler, sada u menadžerskim vodama, tvrdi da Dušan Vlahović uopšte nije povređen i da je razlog dužeg odsustvovanja iz tima drugačije prirode.

„Sve ovo je samo jedan veliki izgovor. Dušan je odličan fudbaler, ali ima temperamentnu narav. Juventus je oduvek bio dobar u sakrivanju ovakvih problema. Sve ovo mi deluje izrežirano“, rekao je Espozito za „Radio stanicu 1“, pridruživši se tako nagađanjima o zdravstvenom statusu sjajnog špica Stare dame.

Pre početka Svetskog prvenstva u Kataru srpski napadač imao je problem sa povredom prepone, ali je sa Orlovima učestvovao na Mundijalu, pa je poslednji meč protiv Švajcarske. Međutim, u 54. minutu je izveden i od tada ga nema u postavi najtrofejnijeg italijanskog kluba, iako prolećni deo Serije A uveliko odmiče.

Trener Masimilijano Alegri je u jednoj od novijih izjava rekao da se „nada da će Vlahović biti spreman krajem meseca“, a vreme će pokazati o čemu se zapravo radi kada je u pitanju momak čiji je transfer iz Fiorentine u klub iz Torina koštao više od 80 miliona evra, što ga čini najskupljim u sitoriji srpskog fudbala.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari