Izuzetan gost Stare dame: Još jedna Đokovićeva stadionska uvertira za dvoransku titulu (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

I boravak u Torinu, gde u nedelju u 21 čas protiv Danca Holgera Runea startuje na završnom turniru za osam najuspešnijih tenisera u sezoni, Novak Đoković je iskoristio da gleda utakmicu na stadionu.

Najbolji na svetu, koji je pre pohoda na trofej u pariskom „Bersiju“ na poslednjem od devet turnira iz masters serije nedavno posmatrao finale Svetskog kupa u ragbiju na stadionu „Francuska“ u Sen Deniju, zauzeo je mesto u loži na meču italijanskog fudbalskog prvensta između Juventusa i Kaljarija.

 

 

Bila je to prilika da na delu vidi dva asa torinskih crno-belih Filipa Kostića i Dušana Vlahovića, naše reprezentativce. Kostić je odigrao ceo meč i namestio je prvi gol, a Vlahović je dobio šansu od 66. minuta.

 

Posle utakmice Đoković, koji mimo Zvezde navija i za Milan, bio je gost srdačnih igrača Juventusa. Zemljački se izgrlio s Kostićem i Vlahovićem, a pozdravio se i s Danilom i trenerom Masimilijanom Alegrijem. Čestitao im je na pobedi (2:1).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari