"Ovo je skrivena kamera?!": Konferansije pomešao Željka Obradovića i "nekog Duška" 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Uvodni minuti konferencije za medije trenera košarkaša Partizana zasmejali sve u sali.

Sve zato što voditelj u trenutku nije mogao da se seti imena osvajača najviše trofeja Evrolige, da bi ga najavio rečenicom „Obratiće vam se gospodin Duško Obradović“.

Trema, brzopletost ili šta već zbunjenog konferansijea inicirala je zanimljiv dijalog čuvenog stručnjaka i čoveka koji je ispred KK Studentski centar vodio priču sa „sedmom silom“.

„Duško je možda neki drugi, ja sigurno nisam. Šta da radiš… Možemo da se sad predstavimo ko smo i šta smo?“, rekao je Obradović i pogledao domaćina.

„Ne znaš ni kako se zovem?!“, pitao ga je Željko, pa dobio „Znam, Duško Obradović“.

„Žoc“, ispravio ga je i nasmejao se šef stručnog štaba Partizana, čija su dela poznata širom sveta,

„Ovo je skrivena kamera“, prasnuo je šef struke Partizana u smeh, pa „bacio kosku“ voditelju konferencije, koji mu se izvinjavao.

„Ma jok bre, uživaj samo, sve je u redu, malo šale, hvala nogu, to je dobro. Neki Duško nas pominje“, dodao je Obradović.

I sve to posle podgoričke „stotke“ svoje ekipe u 16. kolu ABA lige (81:100), a pre evroligaškog večitog derbija sa Crvenom zvezdom, na čijoj klupi sedi Duško Ivanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari