Jokić: Autsajderi smo 1Foto: Beta/AP/Jim Mone

Denver je glatko poražen od Golden Stejta (123:107) na startu prve runde plej-ofa. Nikola Jokić je duel završio sa 25 poena i 10 skokova. Svestan je da su Nagetsi autsajderi u seirjalu sa Voriorsima, ali zahteva od saigrača da se bore kao lavovi.

Jokić je priznao da je rival bio bolji, posebno defanzivno i da je uspeo da im znatno oteža protok lopte i efikasnost, posebno visokih igrača.

„Zaista su me dobro čuvali. Imaju Drejmonda Grina koji je dva ili tri puta bio najbolji defanzivac lige. Tu su i Kevon Luni i Nemanja Bjelica. Imaju sav alat koji im je potreban. Nisam ubacio par lakih poena, ali mislim da su odigrali veoma dobru odbranu. Na meni je da budem bolji, moram makar da ubacujem polaganja i dolazim do lakih koševa“, iskren je bio Jokić posle meča.

Srbin je poručio novinarima da je Denver stigao u San Francisko sa jasnim ciljem.

„Moramo bolje. Nadajmo se da nas čeka duga serija. Došli smo da ukrademo jednu pobedu ako možemo. Nije pritisak na nama. Autsajderi smo, ali moramo da se borimo kao lavovi. Ne smemo da odustajemo. Nismo ni ovoga puta odustali, samo to tako kažem“, poručio je srpski centar i kandidat za ovosezonsku nagradu MVP regularnog dela sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari