Jokiću dodeljena MVP nagrada u štali - u Somboru tamburaši, suze i smeh (VIDEO) 1Foto: Twitter/ Denver Nuggets

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić ponovo je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige za sezonu 2021/2022, a dodela MVP nagrade bila je čin iznenađenja u Somboru.

Jokića su dočekali najbliži uz tamburaše, a nagradu je primio u suzama radosnicama. Nakon specifične dodele, MVP se obratio novinarima iz štale.

Tom prilikom,  najbolji košarkaš planete kazao je da će, jednog dana, kada više ne bude igrao košarku, ipak nešto ostati iza njega.

„Kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se setiti toga i pričati deci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak, i ostaću isti posle ovoga. Činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali istoriju ove lige i ovog sporta… Samo to znači mnogo i to je neverovatno nasleđe koje ostaje“, poručio je centar Denvera.

 

Majk Meloun, Jokićev trener, kazao je da ovaj momenat nikada neće zaboraviti – emocije i atmosferu u Somboru. Takođe, naglasio je da je apsolutno zaslužno Jokić po drugi put MVP.

Prethodno je pre tri dana novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski na svom Tviter profilu objavio da je srpski košarkaš Nikola Jokić drugu godinu zaredom proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, za šta se samo čekala i zvanična potvrda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari