Još jedan demanti podrške SNS-u: Kajakaš Uroš Mitjev iskusio isto što i pozorišni reditelj 1Foto: Pixabay / Free-Photos

U moru kajakaša koji su se našli na listi onih koji podržavaju SNS i Aleksandra Vučića za izbore 17. decembra, našao se i nekadašnji reprezentativac, koji oštro demantuje da je javno stao uz bilo koju političku opciju.

Uroš Mitjev je iskusio nešto kroz šta je u susret izborima prošao i pozorišni reditelj i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Darijan Mihajlović.

Obraćajući se redakciji Danasa, Mitjev je demantovao da je dao potvrdu da se njegovo ime nađe na listi više od 2.000 ljudi koji su podržali listu SNS.

Osvajač srebra na planetarnom i šampionatu Evrope do 23 godine (K2 200m) poručio je da želi da ostane politički neutralan, izraživši želju da se poštuje njegova kao i privatnost njegove porodice.

Inače, na nedavno objavljenoj listi javnih ličnosti koje su dale podršku izbornoj listi „Aleksandar Vučić“ nalazi se čak osamnaest kajakaša, kajakašica kao i trenera, a među njima je bilo i ime Uroša Mitjeva.

Naravno, sve njih predvodi Nikola Jokić, verovatno naš najbolji košarkaš svih vremena, a „leđa“ mu čuvaju Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari