Još jedan poraz Vranjanaca u Super ligi 1

Fudbaleri Dinamo doživeli su još jedan ubedljiv poraz u devetom kolu Super lige Srbije. Tim trenera Dragana Antića poražen je u Kruševcu od Napredka rezultatom 3:0 (2:0).

Iako je sudija Aleksandar Živković u 25. minutu dosudio gotovo ne postojeći penal za domaću ekipu Vranjanci su i u ovom meču delovali potpuno razočaravajuće, pa su na kraju pretrpeli još jedan poraz koji ih čvrsto drži na dnu tabele u prvoj srpskoj fudbalskoj diviziji.

– Igrači su najavili da će srce ostaviti na terenu, a umesto toga videli smo još jedno bledunjavo izdanje Dinama, koji je pokazao energiju samo u drugom poluvremenu utakmice kada je Napreda već vodio sa 2:0, a potom i primili treći gol – ocenjuju navijači „žutih“ u Vranju, koji su utakmicu pratili u direktnom tv prenosu na jednom od sportskih kanala.

U Zemunu istoimeni klub je odigrao nerešeno protiv OFK Bačke 2:2, iako je domaći klub poveo, a gosti preokrenuli rezultat u svoju korist koji nisu sačuvali do kraja utakmice, jer je Luković izjednačio za konačnih 2:2.

Dinamo je posle devet kola na poslednjem mestu u Super ligi Srbije sa samo tri osvojena boda i najlošijom gol razlikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari