Još jedna kazna FSS za SNS trenera iz Vranja 1Foto: STARSPORT

Nakon što je treneru Dinama iz Vranja Draganu Antiću izrečena kazna od 18 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu, Disciplinska komisija FSS reagovala je novim sankcijama nakon što se eks trener pojavio na tribinama u utakmici 24. kola PLS u kojoj je domaći klub izgubio sa 2:0 (0:0).

Trener Dinama koji je po drugi put kažnjen zabranom „obavljanja svih fukcija u fudbalu na teritoriji Srbije“, a zbog vređanja žene sudije na utakmici protiv Trajala u Kruševcu u 22. kolu PLS, na 18 meseci zabrane obavljanja svih fuukcija u fudbalu, ponovo je novčano kažnjen sa 100.000 dinara zbog prisustva u „zaštićenom prostoru“ na utakmici 24. kola Dinamo – Kabel 0:2.

Odluka o suspenziji Draganu Antiću, prema navodima iz FSS „ne dozvoljava bilo kakavo prisustvo na fudbalskom terenu, a u skladu sa važećim merama ni na tribinama kako na domaćem tako ni na gostujućem terenu“.

Zbog vređanja sudija, nekorektnog ponašanja prema zvaničnim licima,vređanja fukcionera FS RIS, te  povlačenja ekipe sa terena, kao i davanja izjava u medijima Antić je do sada više puta novčano kažnjavan.

Pod rukovodstvom Antića koji je predsednik Skupštine kluba, a njegov sin direktor kluba, a drugi igrač, Dinamo je ažnjen sa dva miliona dinara od strane FSS po nalogu UEFA zbog nameštanja utakmica sa dva miliona dinara, uz Sinđelić iz Beogtrada i ekipu Smedereva.

Antić je član SNS i javno se izjašnjavao kao čovek koji „otvoreno podržava Aleksandra Vučića“. U više navrata je organizovao protete igrača i navijača vranjanskog kluba protiv naprednjačke vlasti u Vranju smatrajući „da žele da unište fudbal u gradu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari