Jovetić: Srbija je favorit u našoj grupi 1foto:Starsport

Na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, fudbalere Srbije sutra očekuje meč prvog kola kvalifikacija protiv Litvanije. Ipak, u fokusu javnosti sigurno će biti gostovanje Crnoj Gori, tri dana kasnije.

Nekadašnji član Partizana i jedan od najboljih fudbalera Crne Gore, Stevan Jovetić, uoči sutrašnjeg gostovanja Bugarskoj, poručio je da je Srbija glavni favorit u njihovoj kvalifikacionoj grupi.

– Grupa nije atraktivna, ali je veoma teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri – prenose Vijesti.

Fudbaler Herte je optimista uoči početka kvalifikacija.

– Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog selektora i dobre rezultate s njim na poslednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to.

Pošto ima 33 godine pitanje je bilo i da li su mu ovo poslednje kvalifikacije za EP.

– Ne razmišljam o tome i ne bih voleo da su mi ovo poslednje kvalifikacije za EP. Ne osećam pritisak veći nego inače. Najbitnije je da svakoj utakmici pristupimo na pravi način i da idemo korak po korak. To je jedini recept za uspeh – poručio je Stevan Jovetić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari