Kad i gde možete da gledate derbi između košarkaša Crvene zvezde i Partizana u 18. kolu ABA lige? 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će u nedelju u 18. kolu ABA lige odigrati svoj četvrti međusobni duel ove sezone.

U „Štark areni“ domaćin će biti crveno-beli, koji vode na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 15-2, i imaju dve pobede više u odnosu na crno-bele.

U prvom ovosezonskom međusobnom susretu, 31. oktobra prošle godine, Partizan je trijumfovao sa 98:87, ali su potom crno-beli zabeležili nekoliko neočekivanih poraza i dozvolili svom najvećem rivalu da preuzme vrh tabele.

Eventualnom pobedom u nedelju ekipa Janisa Sferopulosa verovatno bi i obezbedila prvo mesto posle ligaškog dela i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Zvezda je u četvrtak doživela neočekivani evroligaški poraz u Berlinu od Albe, međutim, crveno-belima će za povratak samopouzdanja puno značiti to što u derbi ulaze jači za Miloša Teodosića, u dosadašnjem toku sezone najbitnijim igračem tima sa malog Kalemegdana.

Takođe, od velike važnosti je i to što je Partizan u petak igrao svoj meč 23. kola Evrolige sa Žalgirisom i što ima dan manje od svog rivala za odmor i pripreme.

Utakmicu 18. kola ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, koja se igra u nedelju 28. januara od 19 časova, možete gledati u direktnom prenosu na prvom kanalu Arena sport i na TV B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari