Kako je FK Partizan sistematski uništen od idiota

Ostavite komentar


  1. Uništavanjem Partizana, urušava se i Crvena Zvezda, nema Zvezde bez derbija…
    Ali, navikli smo da imamo Skupštinu bez opozicije, medije bez istine, Srbiju bez Kosova, Ustav bez poštovanja…

  2. Fustracije iz mladosti dođu do izražaja kasnije kada se nedovršene osobe dokopaju moći.

  3. Tako ste pricali do juce i za KK Partizan, Ostoja poslat da unisti klub, a sada?

  4. „a jedina nova agenda odnosila se na to da mora da se bude iza Crvene zvezde u domaćem prvenstvu.“
    Партизан се сам уништава, са истим оним социјалистима који су владали од 90-их. Док су Мирко Марјановић, а послије Толе и Ђурић, ведрили и облачили у српском фудбалу било је супер, је ли?

  5. Ja sam covek koji podržava rad Aleksandra Vučića i cenim ga i postajem ali ga molim da smeni Vazuru,10 glasača iz moje kuce ga mole nek dovede i crnju upravu samo da ovom vidimo ledja.Vazuru na smetlište.zivela Srbija.

  6. Zato vam je super sve u kosarci? Jel tako licemeri? Tu uživate u milionerskim igracima…tu vam ne smetaju milioni od strane države, kako licemerno tako bljutavo

  7. Ovo isto smo slusali u kosarci, Ostoja Mijailovic dosao da sistematski unistava partizan, a sad je bog. Sada pljujete po KKCZ ispitujete odakle pare Zvezdi a kako se finansira KK partizan to vas ne zanima. Cuveno novinarstvo …

  8. Navijač sam Crvene zvezde, ali ovo sa Partizanom šta se dešava je bruka i sramota za vlas a bogami i za celu zemlju. Treba ih podržati i pomoći im.

  9. Kakve veze imaju loši rezultati Partizana,sa svim ostalim nabrojanim?! Smešno!

  10. Истина, ал шта се може кад је цела земља у проблему због идиота. Нека нам је Бог у помоћи.

  11. Sve rukovodioce iz svih klubova,i iz sporta uopšte izbaciti,jer im tu nije mesto.A ako neće sami proterati ih sa ljubiteljima sporta uz pomoć medjunarodnih sportskih organizacija,i uz mogućnost izbacivanja sa sportskih borilišta.

  12. Na zalost sve je istina i nema mu spasa.Tuzno i zalosno sta uradise od jednog takvog kluba.Mislim da ni zvezdi i zvezdasima nije u interesu da nama nikakvu konkurenciju u prvenstvu.

  13. Uništavanje je počelo od 2012 od jednog navijača Zvezde koji se 2 puta napio u životu i to od sreće Bari 1991 kada je Zvezda postala prvak Evrope i kad je ubijen premijer Djindjić 2003. Sam priznao.

  14. Navijac zam zvezde ali bez jakog partizana nema ni jake zvezde isto vazi za sve svere u drustvu ako nema konkurencije bagra se baskari

  15. Sa kosarke u Areni nas 20000 Grobara pravac JNA da bagri ne padne na pamet da se vrate na mesto zlocina

  16. Ništa nije jednostavno kad je reč o Partizanu. Kažu da uprava podnese ostavku. A da li uprava sme da podnese ostavku? Na stadin JNA pušten je Belivuk ispod juže tribine i on danas služi kao primer zašto treba ugasiti Partizan. A izgleda da posle Belivuka više i nema love.

  17. Sve je tačno a za botove koji nas pitaju za KKP moram da priznam da ni sam ne razumem zašto je huligan u pokušaju , sa A.venca, prekinuo uništavanje KKP i dozvolio Ostoji prvo Trinkijerija a onda i Željka i Savića. Verovatno je shvatio da od Čovića i tzv KKCZ nema vajde jer su oni daleko od ozbiljne košarke ali zaista ne kapiram.Arena je jedino mesto gde može povremeno da se čuje skandiranje protiv vlasti ali sve tiše kako rezultati KKP rastu. Osvetoljubivost malog Aleka se ne sme podceniti ali isto tako i njegov kukavičluk.

  18. Svaka čast. Kratak tekst koji gađa samu suštinu. Ima nas šačica prokletija kako sami sebe zovemo, koji godinama unazad ovo isto pričamo i pišemo u cilju dizanja svesti većeg broja onih kojima je Partizan u srcu. Ali džabe. Svaki put nailazimo na salve uvreda kako smo teoretičari zavere i kako smo slepi u svojoj mržnji prema “Jednom čoveku”. Partizan nije na kolenima. Partizan je u nokautu. I neće ga ubiti niti dokrajčiti, nego će nastaviti da ga gazi dok je na podu i da se iživljava nad takoreći lešinom. Sve zbog kompleksa uz mladosti vođe neba i zemlje i života u Srbiji. Nije više ni tužno.

  19. E konačno neko i ovo da napise…
    Samo bi trebalo do tančina objasniti ulogu svakog aktera ovog nedela kako kada i gde su postavljeni i šta su radili…

  20. Без јаког партизана нема ни звезде. Без њих јаких нема ни репрезентације.Шта сад?

  21. Pa ko finansira zvezdu sve ove godine i u košarci i u fudbalu . Odakle pare za takva pojačanj jel to u pitanju ? Brzo se zaboravlja .

  22. Barem ste mogli da se potrudite oko teksta i date stvarnu analizu a ne ovako, kao za kafanskim stolom.

  23. Svi ovi što spominju KK Partizan, moraju da znaju da košarka i futbal nisu isto. KK Partizan je evropski gigant sa velikom navijačkoma bazom i bivšim velikim igračima i trenerima. Dobio je 70% Zvezdinih para i odmah se umešao u borbu za evropski tron, što vlast nije očekivala. Na drugoj strani, FK Partizan je jedini samoodrživ kolektiv u sportskom društvu i ideja je bila se sa KK zamajava javnost, dok se FK finansijski i organizaciono uništava. Posle bi i KK došao na red, poput vaterpolo kluba. Ionako je već zadužen preko svake mere.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.