Kapelo očaran Vlahovićem 1EPA-EFE/Claudio Giovannini

Čuveni fudbalski trener očekuje da će Srbin već sledeće sezone napustiti njegovu Italiju i Seriju A.

Od kako je letos odbio da potpiše novi ugovor sa Fiorentinom i uđe u istoriju Viole kao njen najplaćeniji fudbaler ikada, jasno je da će Dušan Vlahović promeniti sredinu, samo je dilema gde i kada će otići.

Da li u tek otvorenom zimskom prelaznom roku ili na kraju sezone, na Apeninima ili u nekom od još jačih državnih prvenstvava Evrope.

„Ima energiju i bezobrazluk šampiona. Bojim se da će naredne godine biti u ligi bogatijoj od naše“, priključio se spekulacijama čuveni italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo.

Nekadašnji šef stručnog štaba Juventusa, Milana, Reala, reprezentacija Engleske i Rusije… nije jedini koji predviđa takav scenario, jer je opšti utisak da je strelac 18 pogodaka na 22 meča Serije A od početka tekućeg šampionata prerastao tu ligu i da mu je vreme da nastavi centarforski da raste u Engleskoj, Španiji, Nemačkoj ili Francuskoj.

Spisak potencijalnih kupaca je podugačak, a za 21-godišnjeg reprezentativca Srbije važno je da izabere sredinu u kojoj će odmah i puno igrati. Između ostalog i zbog što bolje forme za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari