Kapiten Partizana najavio prvi meč u plej-ofu Lige konferencija: Neće biti lako, Danci bolji od Sabaha 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana otputovali su u Dansku gde ih u četvrtak (18.30) očekuje prvi duel sa Nordsjelandom u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.

Crno-beli su u trećem kolu kvalifikacija tek posle penala eliminisali azerbejdžanski Sabah, dok su Danci bili bolji od SBFC iz Rumunije.

Partizan i Nordsjeland su pre pet godina igrali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i crno-beli su tada prošli dalje nakon što su u oba meča zabeležili pobede.

– Sigurno je da nas očekuje zahtevna utakmica. Mislim da su oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali pre pet godina. Sigurno je da neće biti lako, moramo da ostanemo koncentrisani i fokusirani, pošto želimo da obezbedimo grupnu fazu Lige konferencija – izjavio je kapiten Partizana Svetozar Marković najavljujući dvomeč sa danskim klubom.

Na duelima koje su Partizan i Nordsjeland igrali pre pet godina nastupao je i Danilo Pantić, vezni fudbaler crno-belih.

– Mnogo je vremena prošlo od tih mečeva, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, imaju mlade i talentovane igrače. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat. Utakmice u plej-ofu se igraju glavom i ne smemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča – izjavio je Pantić.

Ekipa crno-belih će u Farumu igrati bez veziste Kristijana Belića, koji je u drugoj utakmici sa Sabahom dobio dva žuta kartona.

Revanš meč na programu je 31. avgusta na stadionu u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari