Kapiten Partizana posle pobede u Istanbulu: Naš karakter je zasluga trenera Obradovića 1Foto: Starsport.rs ©)

Centar Partizana Matijas Lesor rekao je posle meča u kojem su crno-beli pobedili Efes (97:84) u Istanbulu da je ekipa pokazala karakter u trenucima kada je protivnik vodio sa 17 poena razlike.

– Velika timska pobeda, drugi put ove nedelje smo pronašli smo način da se vratimo i pokazali karakter i da nikada ne odustajemo. 5-6 igrača sa 10 ili više poena, što znači da je bila timska pobeda, nismo zavisili od jednog igrača. Čestitke svima – izjavio je Francuz, koji je sa 17 poena i sedam skokova bio MVP meča.

On je dodao da crno-belima sledi serija teških utakmica u borbi za plej-of.

– Velika pobeda u borbi za plasman u plej-of, moramo da ostanemo fokusirani, još je utakmica pred nama, moramo da završimo posao, zaštitimo domaći teren i videćemo. Sve je u našim rukama – rekao je Lesor.

Kevin Panter bio je najefikasniji u Partizanu sa 19 poena, uz odlične procente šuta (3/5 za dva, 3/5 za tri, 4/4 penali).

– Osećam se sjajno. Znao sam pri kraju da imamo lepu prednost, ali nisam znao tačno koliko. Počeli smo sporo, uspeli da se izdignemo i dođemo do ubedljive pobede na strani – rekao je Panter, a zatim dodao:

– Pokazali smo karakter. To sve počinje od trenera i prenosi se na igrače. Nastavljmo da se borimo. Znali smo da neće biti lako, želeli smo da se borimo i to je to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari