Argentinskom fudbaleru preti deportacija sa Mundijala, advokatica ga tereti za zlostavljanje zemljakinje 1EPA-EFE/Marcos Brindicci

Tijago Almada se suočava sa teškim optužbama.

Njih je glasno izrekla advokatica oštećene devojke, Rakel Hermida Lehenda, koja je u postupku pred Međunarodnom fudbalskom federacijom zatražila njegovo odstranjivanje iz tima Argentine.

„On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja“, objasnila je svoj zahtev pomenuta pravnica.

Ona se nada i intervenciji vlasti Katara, odnosno deportaciji veziste Atlanta junajteda, koji je naknadno uvršen na spisak učesnika Svetskog prvenstva, kao zamena za povređenog Hoakina Koreu.

„Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće“, izjavila je Lehenda o trenutnom statusu Gaučosa, koji nije ulazio sa klupe za rezerve u šokantnom porazu od Saudijske Arabije u prvom kolu SP (1:2).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari