"Na sve ili ništa": Nikola Jokić poželeo sreću srpskim fudbalerima u Kataru 1EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Dvostruki MVP NBA lige iz daleka gleda i bodri Orlove na Svetskom prvenstvu.

„Pratim Srbiju, naravno. Imamo šansu, na nama je sve sada što je i najbitnije. Nemam šta da im kažem osim – srećno, srećno! Na sve ili ništa. Presudna je utakmica, presuđuju detalji i postoje tu stvari koje moraju da se ispoštuju“, poručio je Nikola Jokić putem RTS, nakon noćašnje pobede Denvera nad Hjustonom (129:113), u kojoj je Somborac dao 32 poena.

U stručnom štabu Nagetsa radi i jedan Brazilac (Felipe), pa je bilo interesantno čuti da li je bilo međusobnog peckanja pre, za vreme i nakon utakmice Orlova i Karioka na otvaranju G grupe. Odnosno, tokom duela Brazilaca i Švajcaraca, čiji je ishod uticao na status i šanse našeg tima za prolazak u nokaut rundu.

„Ne, navijao sam za Brazil, jer je Srbiji bilo potrebno da pobede Švajcarsku. Kada se duel Srbije i Brazila završio prihvatio sam poraz, pružio sam mu ruku i sad čekamo sledeći meč“, rekao je Jokić.

Novinara je zanimalo i da li superstar najjače košarkaške lige na svetu navija za još neku selekciju na Mundijalu, recimo komšijsku Hrvatsku.

„Ne. Želim dobro državama iz našeg okruženja, Svetsko prvenstvo je najveće fudbalsko takmičenje na svetu i svi žele da budu ti koji svoju zemlju stave na mapu“, rekao je centar Denvera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari