"Sudilo nam je pet Argentinaca... Argentina će biti prvak sveta": Pepe traži zakulisne razloge fijaska Portugala 1 EPA-EFE/Ali Haider

Iskusni defanzivac prokomentarisao arbitražu u porazu od Maroka (0:1), u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu,

Portugal je eliminisan od hit reprezentacije takmičenja u Kataru, a 39-godišnji defanzivac je krivicu za eliminaciju svalio na glavnog sudiju Fakunda Telja iz Argentune.

Spočitavajući njemu i njegovim saradnicima, ali i sudijama iz VAR sobe i indirektno Međunarodnoj fudbalskoj federaciji, odluke u situaciji kada su Navigatori tražili penal.

„Nisam video da li je bio jedanesterac nad Brunom Fernandešom, ali znam da smo mogli da osvojimo Mundijal. Posle svega imamo osećaj da se sudijski tim prema nama poneo arogantno. Argentina će biti prvak sveta.

Protiv Maroka nam je sudilo pet Argentinaca. Nedopustivo je bilo da nama sudi Argentinac posle onoga što se desilo u petak, kada se Mesi (kapiten gaušosa, prim. aut) žalio na arbitražu. Šta dalje da pričam… Hajde da sačekamo kraj turnira i vidimo šta će se desiti“, prognozira rezignirani Pepe.

Iz njegove sledeće izjave stiče se utisak da misli kako je Maroko nezasluženo prošao u Top 4 Mundijala 2022.

„Oni su imali sreće da daju taj jedan gol. Ponosam sam na saigrače. Dali smo sve od sebe da pobedimo“, tvrdi Portov štoper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari