Kjelini: Bilo bi bolje da je Ronaldo ranije otišao 1EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Da gleda isključivo sebe i svoje interese, Kristijano Ronaldo pokazao je i ovoga leta, kada je potpuno nenajavljeno 28. avgusta napustio Juventus, odlučivši se da se vrati u Mančester junajted.

Đorđo Kjelini, kapiten Juventusa i dugogodišnji reprezentativac Italije, nije zaboravio takav potez Ronalda, poručivši nedavno da je time saigrače ostavio u šoku.

„Počeli smo program obnavljanja Juventusa, novi početak. Da je Ronaldo ostao, bio bi dodatni kvalitet za ovaj tim i rado bismo ga koristili, ali on je više razmišljao o sadašnjosti nego o budućnosti. Otišao je 28. avgusta, a bolje bi bilo po nas da nas je napustio ranije. Njegova odluka je izazvala šok i zbog toga sada ispaštamo u vidu gubljenja bodova. Da je otišao 1. avgusta, imali bismo više vremena da se pripremimo za sve“, iskren je bio Kjelini u razgovoru za DAZN.

Italijanski fudbaler veruje da je Ronaldu bio potreban novi izazov u karijeri.

„Došli smo do tačke u odnosu sa Kristijanom gde je njemu bio potreban novi izazov, kao i tim koji će da igra za njega, jer je on “ubica” kada se nađe u takvoj ekipi. Pokazao je to u poslednja dva meseca, kao i u tri prethodne godine dok je bio kod nas“, podvukao je iskusni defanzivac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari