KK Crvena zvezda: Uprava u vd stanju do jeseni 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je danas da aktuelno predsedništvo kluba pređe u vd stanje do jeseni kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

To je odlučeno na danas održanoj redovnoj sednici Skupštine kluba, posle koje je saopšteno da će nova redovna sednica biti održana početkom jeseni.

Na sednici je predsednik kluba Nebojša Čović informisao članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu.

„Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeja u sva četiri takmičenja u sezoni 2023/24. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti“, navodi se u saopštenju Zvezde posle sednice.

Kako se navodi, usvojen je i predlog budžeta kluba za narednu sezonu.

„Podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi čiji je Crvena zvezda suvlasnik“, navela je Zvezda.

Crvena zvezda će, kako se navodi, sve utakmice u narednoj sezoni igrati u Beogradskoj areni, a prodaja sezonskih ulaznica počeće početkom septembra.

Dodaje se i da su članovi informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari