KLS: Previd sudije ne može biti razlog za poništenje utakmice

Ostavite komentar


  1. Jaka stvar tri utakmice manje sudijama – deset puta više su dobili od Čovića zbog „neznanja“.
    U prenosu se videlo očigledno koracanje Berona, cela hala, jedino nisu sudije, niti službena lica – niti oni koji imaju honorar da na uredjajima prate…
    Jedino neki Deleon puni sebi i saradnicima budzet kaznama!
    Ukinuti sve sportske aktivnosti dok se vlast ne promeni, najuriti iz sporta sve mafijaše – tj pohapsiti bagru!

  2. Izvinite, ali da li ovo samo meni zvuči potpuno besmisleno? Pa zašto uopšte postoje pravila igre? Zašto se ne bi igralo kako se kome dopada, kada materijalna povreda pravila koja odluči utakmicu nije razlog da se utakmica smatra neregularnom. Ili je možda ipak značajniji stil odevanja trenera? Jasno je ko “stoji” iza ovakvih besmislica, ali, pustili smo državu, naciju, glavni grad, budućnost naše dece niz vodu. Pa što ne bi i košarku? Ipak, jedno pitanje ostaje da lebdi: a, šta bi bilo da je obrnut odnos timova?

    1. sve je vec odavno otislo u trilepe pazasto ne i kosarkaski derbi za prvaka srbije bez kosmeta .

  3. Partizan je imao 39 minuta i 59 sekundi da napravi razliku i da pokaže koliko je bolji. Naravno nije. Sudija je mogao videti ali nije i naravno našoj sportskoj publici su za svaki poraz tima koji volimo IKLJUČIVO KRIVE SUDIJE. Nikad nije kriv trener, igrači….uvek i uvek za sve su nam krivi drugi.

  4. Previd sudije?! A šta ako je „namerno prevideo“?! Ali, nisu ni partizanovci cvećke. Vladali su devedesetih. Bili neprikosnoveni u svemu. Da budemo iskreni, niko nije više nameštao i pokradao utakmice od partizana i zvezde. Pa zaboga to su dva naša najmoćnija kluba. Inače sam partizanovac. Došlo i zvezdinih pet minuta, pa se i ne ljutim, već razumem. Žalosno je samo što tu nema istinskog sporta.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.