Ko je Natan de Medina, duh iz Humske: Belgijski fudbaler još nije debitovao u Superligi zato što ga je ujeo pas u Ivanjici 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Belgijski fudbaler Natan de Medina stigao je u Partizan u septembru, ali još uvek nije debitovao za crno-bele u Superligi.

Šansu je propustio iz bizarnog razloga. Planiran je za startera u Ivanjici protiv Javora u prvom meču prolećnog dela sezone, ali ga je ujeo pas, morao je da primi tetanus i propustio je gostovanje i priliku za deb.

Tri dana kasnije Partizan je angažovao Bojana Kovačevića i popunio rupu nastalu odlaskom Mihajla Ilića u zimskom prelaznom roku.

Bivši fudbaler Čukaričkog prikazao je dobre partije, pa je teško verovati da neko može da ga ugrozi do kraja sezone. Miličić će da bude treći štoper kad se oporavi, član Partizana je i dalje Siniša Saničanin, a Aleksandar Filipović je tu da zakrpi sve rupe u odbrani.

Natan de Medina je na kraju reda, jer je od dolaska u Partizan na sedam utakmica bio van protokola, dok je čak 15 presedeo na klupi.

Upisao je samo dva nastupa u Kupu u pobedama nad Jedinstvom sa Uba i Grafičarom.

Defanzivcu rođenom u Briselu ugovor ističe 30. juna 2025. godine.

Iako mnogi sumnjaju da je Medina zaista fudbaler, u njegovoj biografiji piše da je karijeru počeo u Anderlehtu, a potom nastupao za Muskron, Arminiju iz Bilefelda i Ajntraht iz Braunšvajga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari